fbpx

Aktiviteter

Vaset i Valdres har et rikt aktivitetstilbud, både sommer og vinter. Omgitt av nydelig natur garanterer vi at du finner en aktivitet for deg! 

Utforsk Vaset. Utfordre deg selv.

Alt du kan drømme om!

Uansett om du liker fotturer i vakker natur, sykling, ski, kano, fiske, eller om du ønsker mer fart og spenning, har Vaset i Valdres alt.

01.

Fjellturer

Opplev den storslåtte naturen og de majestetiske fjellene i Valdres med uforglemmelige fjellturer på Vaset. Utforsk de vakre stiene som snor seg gjennom fjellandskapet og nyt den friske fjellluften mens du vandrer blant frodige daler og imponerende topper. Med spektakulær utsikt over fjellvann og endeløse horisonter, er Vaset det perfekte stedet for naturelskere og eventyrere. Ta en pause fra hverdagens mas og opplev roen og harmonien som kun fjellene kan tilby. Velg Vaset i Valdres for en fjellturopplevelse du sent vil glemme!

02.

Sykling

Kjenn vinden i håret mens du cruiser langs de idylliske veiene og nyter den storslåtte naturen som omgir deg. Uansett om du foretrekker rolige grusveier eller stisykling, har Vaset alt du trenger for en uforglemmelig sykkeltur. For de som søker adrenalinkicket, vil nedoversykling i fjellene i Valdres garantert gi deg den ultimate sykkelopplevelsen. Velg Valdres for en sykkeltur som tar pusten fra deg og gir deg minner for livet!

03.

Fiske

Med et mangfold av lokale fiskevann å velge mellom, er Vaset det ideelle stedet for fiskeentusiaster. La stresset fra hverdagen forsvinne mens du kaster snøret ut i det krystallklare vannet og venter spent på at fisken skal bite. Uansett om du foretrekker fluefiske i de rolige fjellvannene eller spenningen ved å fiske i de brusende elvene, har Valdres noe for enhver smak. Mens du nyter den uberørte naturen rundt deg, kan du samtidig oppleve den ultimate fiskeopplevelsen. Ta med fiskestangen og bli med oss på en uforglemmelig fisketur i Valdres!

04.

Langrenn

La de 120 km med langrennsløyper og det vakre landskapet rundt Vaset ta deg med på en uforglemmelig skitur! Med godt preparerte løyper og snødekte vidder er dette den perfekte destinasjonen for langrennsentusiaster. Gli gjennom det rolige vinterlandskapet mens du puster inn den friske fjellluften og lar naturens stillhet omfavne deg. Enten du er en erfaren langrennsløper på jakt etter utfordrende bakker eller en nybegynner som ønsker å lære, har Valdres et bredt utvalg av løyper som passer for alle nivåer. Opplev den spektakulære naturen, de majestetiske fjellene og den dype roen som bare langrenn kan gi. 

05.

Alpint

10 min fra hyttene finner du den lokale alpinbakken på Vaset, med variert terreng, som er perfekt for både nybegynnere og unge. Men enda bedre!! Du er kun 45 minutter unna Hemsedal, Norges råeste alpinanlegg, som tilbyr enestående skikjøring og et bredt spekter av utfordrende løyper. Kombiner oppholdet ditt på Vaset med en tur til Hemsedal for å oppleve det beste av begge verdener. Ta turen til Hemsedal for å oppleve adrenalinet og spenningen i det største alpinanlegget i Norge!

06.

Kano

Opplev magien med å utforske de rolige fjellvannene i Valdres med kano, som kan leies kun 10 min fra hyttene. Ta en pause fra hverdagens kjas og mas og la roen i naturen omfavne deg mens du padler eller seiler langs vannets speilblanke overflate. Valdres’ fjellvann byr på idylliske omgivelser, omringet av majestetiske fjelltopper og dyrerike støler. Nyt den harmoniske stillheten og nyt synet av det klare vannet og den utrolige naturen som omgir deg!

05.

Kultur

Dykk ned i det rike kulturlivet i og rundt Vaset i Valdres, og opplev en verden av kreativitet og historie. Utforsk de lokale kunstgalleriene, konsertene og lær om hvordan lokalmat, som rakfisk, blir laget. Delta på musikk- og teaterforestillinger som gir liv til historiene og tradisjonene i regionen. Opplev det pulserende folkelivet på lokale markeder og festivaler, hvor du kan smake på deilig lokal mat, oppdage håndverk og oppleve den unike atmosfæren som bare Valdres kan tilby. Utforsk de historiske stedene og besøk museene som gir innsikt i Valdres’ rike kulturarv.

06.

Andre aktiviteter

Det er et bredt aktivitetstilbud, og VisitValdres har samlet de aller fleste på sin hjemmeside. Klikk på knappen under for å lese mer om alt hva denne fantastiske plassen har å by på: