fbpx

Bedriftsutleie

Ditt ultimate valg for bedriftsutleie av eksklusive hytter på vakre Vaset i Valdres.

Kombinér "business and pleasure"

En sikker suksess hos dine ansatte!

Med vår førsteklasses beliggenhet og enestående fasiliteter, tilbyr vi en unik opplevelse for bedrifter som ønsker å kombinere arbeid og avslapning i naturskjønne omgivelser. Oppdag våre fem viktigste grunner til hvorfor din bedrift bør velge oss, og opplev en produktiv og inspirerende arbeidsreise som aldri før.

01.

Inspirerende arbeidsmiljø

Våre hytter på Vaset tilbyr et inspirerende arbeidsmiljø, langt borte fra de vanlige kontorlokalene. Med spektakulær natur som bakteppe og en rolig atmosfære, gir våre hytter et perfekt sted for brainstorming, strategiutvikling og teambuilding. Få en unik mulighet til å løfte bedriftens kreativitet og produktivitet til nye høyder.

02.

Avslappende atmosfære

Ved å leie en hytte hos oss på Vaset, kan bedriften nyte godt av en avslappende atmosfære som gir en sunn balanse mellom arbeid og fritid. Etter en intensiv arbeidsdag kan dere slappe av i naturskjønne omgivelser, puste inn den friske fjelluften og nyte godt av de mange fritidsaktivitetene som Vaset har å tilby.

03.

Fasiliteter skreddersydd for bedriftsutleie

Våre hytter er utstyrt med moderne fasiliteter som er skreddersydd for bedriftsutleie. Fra stort møtebord og stabilt trådløst internett, sørger vi for at dere har alt dere trenger for å holde produktive møter og presentasjoner. Hyttene våre har også godt utstyrte kjøkken, komfortable fellesområder og mulighet for teambuilding-aktiviteter i naturen.

04.

Bedriftshytte abonnement - Rimelig og forutsigbart.

Opplev en ny måte å gi dine ansatte og bedriften en velfortjent pause og inspirasjon – vårt eksklusive hytteabonnement for bedrifter! Med vår unike løsning kan din bedrift disponere en hytte ca. hver 4. uke, til en forutsigbar månedspris. Gi dine ansatte muligheten til å koble av, styrke samholdet og finne inspirasjon i naturskjønne omgivelser. Gjør arbeidsdagen bedre med vårt hytteabonnement for bedrifter.

05.

Mulighet for rekreasjon og teambuilding

Vaset og områdene rundt i Valdres byr på et bredt spekter av aktiviteter som kan bidra til teambuilding og styrke samarbeidet i bedriften. Dere kan arrangere fotturer i fjellene, sykkelturer, kanoturer på vakre innsjøer, eller teste deres ferdigheter i skibakken om vinteren. Mulighetene er uendelige, og dere vil skape minner som varer livet ut.

06.

Personlig service og skreddersydde løsninger

Vi forstår at hver bedrift er unik, og vi tilbyr personlig service og skreddersydde løsninger for å imøtekomme deres spesifikke behov. Vårt dedikerte team er klare til å hjelpe dere med å organisere alt fra teambuilding-aktiviteter og andre arrangementer, til å sørge for at kjøleskapet er fylt når dere kommer. Vi er her for å sikre at deres opphold hos oss blir en suksess fra start til slutt!

Noen spørsmål?

Fyll ut vårt kontaktskjema med spørsmål, så svarer vi deg så fort vi kan.