fbpx

Fritidsutleie

Ditt ultimate valg for en minneverdig fridtsopplevelse på vakre Vaset i Valdres.

Alt ligger til rette for

En uforglemmelig ferie

Med våre flotte, nybygde hytter og enestående fasiliteter, tilbyr vi deg muligheten til å unnslippe hverdagens stress og oppdage den spektakulære naturen i ditt eget tempo. Utforsk våre fem viktigste grunner til hvorfor du bør velge oss, og opplev en avslappende og eventyrlig ferie du vil huske i lang tid.

01.

Naturskjønn beliggenhet

Våre hytter på Vaset ligger midt i den vakre Valdres-regionen, omgitt av storslått natur. Uansett om du er interessert i fjellturer, sykkelturer, fiske eller bare ønsker å nyte den friske fjelluften, er våre hytter det perfekte utgangspunktet for å oppleve naturens skjønnhet. Her kan du oppleve stillheten og roen i fjellene og skape uforglemmelige øyeblikk i naturen.

02.

Varierte fritidsaktiviteter

På Vaset finnes det et bredt spekter av fritidsaktiviteter som passer for alle aldre og interesser. Du kan utforske de mange turstiene og oppleve fantastisk fjellandskap, sykle langs vakre innsjøer, prøve fiskelykken i noen av Valdres’ beste fiskevann eller stå på ski i populære alpinanlegg om vinteren. Uansett hva du foretrekker, vil du finne en aktivitet som passer for deg.

03.

Komfortable og velutstyrte hytter

Våre hytter er utstyrt med moderne fasiliteter og tilbyr høy komfort for ditt opphold. Med velutstyrte kjøkken, koselige fellesområder og private soverom, er hyttene våre det perfekte hjemmet borte fra hjemmet. Enten du reiser som en liten familie eller med en større gruppe, vil du finne den ideelle hytten som passer for deg.

04.

Avslapning og velvære

Vaset er det ultimate stedet for avslapning og velvære. Du kan slappe av på terrassen mens du nyter den fantastiske utsikten, ta en varm dusj for å lade opp etter en aktiv dag, eller bare koble av foran peisen med en god bok. På Vaset kan du virkelig koble av og gjenopprette balansen mellom kropp og sinn.

05.

Feiringer og jubileer i naturskjønne omgivelser

Våre hytter på Vaset gir deg muligheten til å skape minnerike feiringer og jubileer i en helt unik setting. Uansett om det er en bursdag, en jubileumsfest eller en familiegjenforening, kan våre hytter være den perfekte lokasjonen for å markere denne spesielle anledningen. Med den vakre naturen som bakteppe og en intim atmosfære, vil du skape uforglemmelige øyeblikk med dine nærmeste.

06.

Personlig service og skreddersydde opplevelser

Vi bryr oss om hver eneste gjest og ønsker å tilby deg en skreddersydd opplevelse. Vårt dedikerte team er klare til å hjelpe deg med å planlegge aktiviteter, gi anbefalinger om lokale attraksjoner eller sørge for at kjøleskapet er fylt til dere kommer.

Noen spørsmål?

Fyll ut vårt kontaktskjema med spørsmål, så svarer vi deg så fort vi kan.