fbpx

Vedlikehold av torvtak

Vedlikehold av torvtak
Har du torvtak bør dette vedlikeholdes to ganger i året, én gang på våren og én gang på høsten, for at det skal holde seg fint og tett.

På våren bør torvtaket kalkes og gjødsles, og etter gjødsling må det vannes godt. I tillegg er det ekstra bra for torvtak at man rake opp gress og strå som har lagt seg i løpet av vinteren, for å «lufte» torva.

På høsten bør torvtaket klippes og lukes. Vi klipper taket med kantklipper, slik at det står igjen ca 10 cm. Vi raker også taket og fjerner avklippet strå og gress.

Vi kan ta dette som enkeltoppdrag, men de fleste foretrekker å ha en vedlikeholdsavtale på sitt torvtak, slik at de slipper å huske på dette året gjennom. Med en vedlikeholdsavtale trenger du ikke å tenke på noe. Det eneste som kan bli en ekstra kostnad er dersom det er hull i torva, slik at man må legge på ny torv på noen områder. Da vil dette komme i tillegg, men dette avklarer vi i så fall i forkant.[/fusion_text]

Vedlikeholdsavtale 1: Dette er den komplette vedlikeholdspakken, hvor vi kontrollerer og gjør alt som trengs med torvtaket, både vår og høst.

Vedlikeholdsavtale 2: Vi kontrollerer torvtaket ditt hver vår, kalker, gjødsler. På høsten klipper og luker vi torvtaket.

Vedlikeholdsavtale 3: Vi kontrollerer torvtaket på høsten, klipper og luker.

Priser

Vedlikeholdsavtale 1: kr 5000,-
Vedlikeholdsavtale 2: kr 4200,-
Vedlikeholdsavtale 3: kr 3400,-Enkeltoppdrag: kr 750,- per time

Vi opererer uten skjulte kostnader, du vil alltid få god informasjon om hva prisen blir før jobben starter.