fbpx

Hvem er vi?

Vår visjon

Vår visjon er å bygge flotte, moderne hytter til utleie, og gjøre alt vi kan for å tilrettelegge for at du skal kunne nyte livet på hytta.

Vi ønsker å tilby det lille ekstra, både i form av ekstra god service, ekstra god beliggenhet, ekstra komfort og ekstra utstyr.

Om Drømmehytter

Drømmehytter er et firma som hovedsakelig tilbyr hytteutleie, både til privatpersoner og bedrifter. 

I tillegg tilbyr vi også hytteservice og vaktmestertjenester i områdene Vaset, Aurdal, Hafjell, Sjusjøen, Lygna m.fl. 

Våre kjerneverdier

Våre verdier er kvalitet, komfort og kjærlighet til naturen. Vi ønsker å tilby kvalitetshytter, med inventar og utstyr av høy kvalitet, med fokus på komfort, slik at du kan slappe av og nyte noen dager fri. Store vindusflater inviterer den nydelige naturen inn i hytta, og mulighetene rundt hytta inviterer deg ut.

Klar for en uforglemmelig opplevelse?

Med base på våre hytter har du alle muligheter

Her er det bare fantasien som setter grenser for hva din dag kan inneholde!

Med hjerte for Valdres

Vi som eier Drømmehytter er selv fra Valdres, og ønsker virkelig å vise frem dette fantastiske stedet og alt det har å by på! Vaset er en skjult perle, som har alt du kan drømme om av aktivitetstilbud, og vi har selv hytter her, og bruker så mye tid som mulig her.

Vi kjenner området svært godt, og kan hjelpe deg med å skreddersy det perfekte oppholdet for deg og dine. Og målet vårt er ingen hemmelighet: Etter et opphold på en av våre hytter håper vi at du er like forelsket i Valdres som oss!

Hytteservice

Ønsker du en bekymringsfri hytteferie? Hos Drømmehytter er vi her for å lette din byrde med vår komplette hytteservice. Vi leverer førsteklasses vedlikehold og reparasjoner i områdene Hafjell, Vaset, Aurdal, Beitostølen i Valdres og Sjusjøen, sikrer at din hytte er i topp stand til enhver tid. Enten det er snakk om vedlikehold av torvtak, gressklipping, tømrertjenester, hagearbeid eller vaktmestertjenester, har vårt dyktige team kompetansen og erfaringen for å levere kvalitetsarbeid hver gang. Vi tror på å gi en helhetlig service - uansett utfordringen, finner vi en løsning for deg. Gi hytta di det den fortjener, la profesjonelle håndtere vedlikeholdet. Med Drømmehytter ved din side, kan du virkelig slappe av og nyte din tid i fjellet, mens vi tar oss av resten.

Utleiehytter fra Drømmehytter: Din unike fjellopplevelse

Glem alt om hverdagens stress og utfordringer. Med Drømmehytter er din perfekte fjellferie bare en booking unna. Vi tilbyr utleie av moderne, romslige hytter på Høyset Panorama, Vaset i Valdres, perfekt tilrettelagt for både familier og bedrifter. Hver av våre hytter har plass til opptil 15 personer, med 5 soverom, 2 fullverdige bad, 2 oppholdsrom og et stort kjøkken. Bygget i 2023, kombinerer de moderne fasiliteter med en autentisk fjellhytte følelse, alt for å sikre ditt ultimate komfort og velvære. Opplev naturens egen skjønnhet, ta en vandring i fjellet, eller bare slapp av og nyte kvalitetstid med dine nærmeste i våre hytter. La Drømmehytter være ditt første valg for en unik, minneverdig fjellopplevelse i Valdres.