fbpx

En sommerdeal du ikke vil gå glipp av

Sommeridyll på Vaset i Valdres med Drømmehytter

Når solens stråler strekker seg lenger over horisonten og dager fylles med flere timer av lys, vet vi at sommeren har kommet til Norge. Med sommeren kommer drømmene om evigvarende dager i naturskjønne omgivelser, av lune kvelder med latter, god mat og minneverdige øyeblikk med familie og venner. Det er denne sommerdrømmen Drømmehytter inviterer deg til å oppleve på Vaset i Valdres.

Storslått innkvartering i naturens hjerte

Våre romslige, moderne hytter står som majestetiske skikkelser blant fjell og skog. Med plass til opptil 15 personer, fem soverom, to fullverdige bad, to oppholdsrom og et stort kjøkken, tilbyr de et luksuriøst opphold i naturskjønne omgivelser. Bygget i 2023, kombinerer disse hyttene moderne komfort med en autentisk følelse av norsk hytteliv, noe som sikrer et opphold fylt med både avslapning og eventyr.

En symfoni av sommeraktiviteter

Vaset i Valdres er et pittoresk portrett av norsk natur. Omringet av majestetiske fjell, krystallklare innsjøer og frodige enger, finnes det ingen bedre plass for å nyte sommerens mange gleder. Ta familien med på en uforglemmelig fjelltur, eller nyt en stille stund med fiske i en av de mange innsjøene. Sykle langs panoramaveier, eller oppdag fuglelivet med kikkert. I Valdres er hvert øyeblikk en mulighet til å skape minner.

Etter en dag ute i det fri, venter hytta med åpne armer. Tenk deg å kunne synke ned i en behagelig stol, kjenne varmen fra peisen, og dele dagen med dine nærmeste. Kanskje det til og med blir en runde med brettspill, eller en bok i den dype kveldssolen?

En sommerdeal du ikke vil gå glipp av

Hvis drømmen om en idyllisk sommer i fjellet har begynt å danne seg, har vi en spesiell overraskelse: Bestill ditt opphold hos Drømmehytter innen 15. juni, og få 20% avslag på alle opphold frem til 1. september. Det er en mulighet til å skape sommerminner som varer livet ut, til en pris som vil gjøre smilet enda bredere.

Opplev sommeren på sitt beste

Så, hva venter du på? Nå er tiden inne for å oppleve sommeren slik den er ment å være. I en Drømmehytter-hytte på Vaset i Valdres, kan du virkelig leve sommerdrømmen. Her blander natur, luksus og eventyr seg til en symfoni av sommerglede. Og med vår spesielle sommerdeal, har du alle grunner til å si ja til sommeren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *