fbpx

Moderne og velutstyrte hytter for den ultimate fjellopplevelsen i Vaset i Valdres

Oppdag Drømmehytter AS, din destinasjon for førsteklasses hytteutleie i det vakre Vaset i Valdres. Med våre moderne og romslige hytter, er vi stolte av å tilby en unik og minneverdig fjellopplevelse for familier, venner og bedrifter.

Nye hytter med praktisk design: Drømmehytter AS ble etablert i 2023 og tilbyr to flotte nybygde hytter, spesialdesignet med utleie i tankene. Hyttene ligger i det naturskjønne Høyset Panorama-området, og tilbyr fantastiske utsikter, gode parkeringsmuligheter og moderne bekvemmeligheter. Hver hytte har 5 soverom med totalt 15 sengeplasser, 2 bad, 2 stuer og et stort kjøkken med plass til alle gjester.

Unike tilbud og rabatter: For å feire vår åpning, tilbyr vi 20% rabatt på alle bookinger i juni 2023. Ikke gå glipp av denne muligheten til å oppleve de moderne og innbydende Drømmehytter til en rimelig pris!

Utallige aktiviteter og attraksjoner: Vaset i Valdres er et perfekt reisemål for både sommer- og vinteraktiviteter. Om sommeren kan gjestene nyte fjellturer, sykling, fisking, gåturer, stølsliv og kulturarrangementer. Vinterstid byr området på langrennsløyper, alpinbakker og toppturmuligheter. Hemsedal Skisenter, Skandinavias svar på Alpene, ligger bare 45 minutters kjøretur unna.

Enkel booking og betaling: For å bestille din drømmeferie på en av våre hytter, kontakt oss direkte. Etter at leiekontrakten for oppholdet er signert, vil vi sende deg en faktura for betaling.

Skreddersydd for alle typer opphold: Drømmehytter AS gir deg muligheten til å nyte den norske naturen på sitt beste, uansett om du er ute etter et rolig opphold eller en aktiv ferie. Våre hytter passer perfekt for familier, vennegrupper, og bedrifter som ønsker å arrangere teambuilding, strategimøter eller hyttekontor.

Utforsk Drømmehytter AS i Vaset i Valdres i dag, og la deg begeistre av de moderne og velutstyrte hyttene våre, omgitt av storslått natur og et bredt utvalg av aktiviteter og attraksjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *