fbpx

Nyt 15% avslag på alle bookinger i juni 2023

DSC_0881 kopi

Endelig er våre moderne og innbydende hytter på Vaset i Valdres ferdige! For å feire dette tilbyr Drømmehytter AS 15% avslag på alle bookinger gjort i juni 2023 for opphold i løpet av hele 2023. Enten du søker hvilepuls eller et aktivt avbrekk, finner du en uforglemmelig opplevelse i den norske fjellheimen.

Feiring av ferdige hytter: Vi i Drømmehytter AS er stolte over å kunne tilby to nybygde hytter, som er designet for å gi en optimal ferieopplevelse for både unge og gamle. Hyttene ligger idyllisk til på Vaset i Valdres og har en fantastisk beliggenhet i den norske fjellheimen.

En uforglemmelig opplevelse for alle: Uansett om du søker ro og hvilepuls eller et aktivt avbrekk, finner du det hos Drømmehytter AS. Våre hytter er perfekte for familier, venner og bedrifter som ønsker å komme tett på naturen og nyte alt det norske fjellandskapet har å tilby.

Hvilepuls og velvære: Nyt stillheten og roen som omgir hyttene, og finn din indre hvilepuls. Våre hytter er utformet for å gi maksimal komfort og avslapning, slik at du kan lade batteriene og finne ny energi i den friske fjelluften.

Aktiviteter og opplevelser: Området rundt Vaset i Valdres byr på et mangfold av aktiviteter for alle aldersgrupper og interesser. Utforsk stier for fotturer, sykkelturer, fiske og kulturelle arrangementer. Om vinteren kan du nyte langrenn, alpint og toppturer i umiddelbar nærhet.

En løsning for enhver: Drømmehytter AS sine hytter passer for alle, enten du reiser med familie, venner eller bedrift. Med romslige fellesarealer og soveplasser for opptil 15 personer per hytte, er det god plass til store grupper og minnerike opplevelser sammen.

Grip sjansen – 15% avslag på bookinger i juni 2023: For å feire ferdigstillelsen av våre hytter tilbyr vi 15% avslag på alle bookinger gjort i juni 2023 for opphold i løpet av 2023. Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å oppleve den norske fjellheimen med Drømmehytter AS.

 

Akkurat nå

kun
kr 3500 per natt
  • Utvask kr 1500 *
  • Sengesett + Håndkle pakke à kr 125,- pr stk
  • Dyr kr 600,- ekstra
TILBUD

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *